Sound News Web - Discovery Of Sound

Audio Dream i Sigma Audio Koncept prezentacija Istaknuto

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Audio Dream i Sigma Audio Koncept prezentacija u Cadoro Rijeka

rsz gryphon head

Poštovani ljubitelji dobroga zvuka, glazbe i audiofili, posebno iz Rijeke i okolice, ali i iz svih ostalih krajeva, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prezentaciju visoko-kvalitetne audio opreme koju će demonstrirati tvrtke Audio Dream i Sigma Audio Koncept iz vlastitog distributerskog programa u suradnji sa svojim domaćinom – salonom namještaja i audio opreme Cadoro iz Rijeke.

 

rsz rega rp6 more imagesn

Audio Dream tako će predstaviti sustav čiji će analogni izvor biti Gramofon Rega RP6 gramofon sa RB303 ručkom i Benz Micro Silver zvučnicom, te Phono Seven gramofonskim pretpojačalom iz domaće Krklec produkcije, a digitalni King Rex UD384 Hi-Res DA pretvarač sa baterijskim U-Power napajanjem. Integrirano pojačalo Gryphon Diablo pogoniti će PMC IB2SE zvučnike.

rsz 970x510 diablo4n

 

rsz ib2 se 01 mainn

 

Sigma Audio Koncept prezentirati će sustav koji će činiti jedinstveni Gradient Helsinki 1.5 zvučnici, Micromega IA 400 integrirano pojačalo, te kao digitalni izvori univerzalni player Oppo BDP-105EU i veliki hit Micromega MyDAC sa pratećim računalom. Druženje zakazujemo za petak, 07.06.2013. od 17 sati pa na dalje u već poznatim prostorima salona namještaja i audio opreme Cadoro na adresi Stanka Frankovića 9 u Rijeci.

rsz oppo-bdp-105eu-hires-frontn

Iskreno se veselimo Vašem dolasku, druženju i uživanju u glazbi reproduciranoj putem kvalitetnih HiFi audio sustava.

Info:

 

www.cadoro-rijeka.com

 

www.audiodream.hr

 

www.sigma-audiokoncept.hr

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register