Sound News Web - Discovery Of Sound

PREZENTACIJA: Leben CS300x

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Leben stiže u Rijeku


Ove subote 04.06.2011. pozivamo vas na druženje i zabavu u već dobro poznati Cadoro Rijeka  salon Hi-Fi-ja i namještaja. Druženje počinje u 10h i traje do 17h.


 

Prikazat ćemo vam sustav koji već danima oduševljava zagrebačke i ine audiofile.

 

 

 

 

 

 

To je Leben CS300XS cijevni integrirac, spojen na Audio Physic Scorpio II zvučnike, a kao izvor koristi se T+A  DAC.
Mali Leben sa svojih 2x15W potpuno vlada sa 14 drivera koliko ih ukupno ima par Scorpio II zvučnika. U zadnje vrijeme primjećujemo trend da se Hi Fi uređaji trude zvučati što ugodnije. Tako često imamo slučaj da se srednji tonovi malo povuku, pa sve zvuči mekano i ugodno, međutim takav zvuk brzo dosadi, jer se razlike u produkciji glazbenog materijala smanjuju.

Ovaj sustav nije takav, on jednostavno izbacuje van apsolutno sve i to kako je zamišljeno i dogodilo se u samom začetku glazbenog djela. Nadalje na ovom sustavu se može podjednako uživati u rocku i u klasici, a o jazzu da i ne govorimo.

Jednostavno, dogodilo se ono nešto zbog čega svi volimo ovaj hobi. Znamo da ove sugestije zvuče pretenciozno stoga vas pozivamo da se sami uvjerite. Dobrodošli! Info na Cadoro Ri 051/541-103.

Info: www.audiodream.hr


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register