Sound News Web - Discovery Of Sound

 • Stranica:
 • 1

TEMA: Pravila ponašanja na Sound News forumima

Pravila ponašanja na Sound News forumima 07 Srp 2012 18:17 #3639

 • admin
 • admin's Avatar
 • OŠO ĆA
 • Administrator
 • web yoda
 • Postovi: 595
 • Hvala primljenih 8
 • Karma: 0
Vašom registracijom na ovaj website, slažete se da, koristeći usluge foruma "Sound News Forums", (u daljnjem tekstu SNF) nećete objavljivati poruke koje ne odgovaraju istini, dezinforimiraju, vrijeđaju, prijete, uskračuju privatnost drugih osoba i/ili nisu u skladu s važečim Zakonima u Republici Hrvatskoj.

Također se obavezujete da, koristeći usluge "SNF" foruma, nećete objavljivati slike, tekstove, glazbene i video-zapise, programe i bilo koje druge materijale koji su zaštićeni autorskim pravima kojima Vi ne raspolažete. Moderatori zadržavaju pravo da takve poruke uklone, blokiraju Vaš korisnički račun i pristup Forumu, te Vašu nedozvoljenu aktivnost prijave nadležnim tijelima.

Komercijalni oglasi, lančana pisma, piramidalne sheme i ostali oblici zlouporabe komunikacijskih usluga koje Vam pruža "SNF" putem web adrese www.sound-news.net i svih direktorija ispod glavne domene - nisu dozvoljene, izuzev komercijalnih oglasa koji su objavljeni sukladno prethodnom dogovoru s održavateljima ovog foruma. Za više informacija o oglašavanju obratite se administratoru putem e-maila mail@ sound-news.net.

Moderatori rubrika na forumu ne mogu, zbog opsega napisanih materijala, aktivno pratiti sve teme koje moderiraju, te stoga ne mogu jamčiti da su sve poruke u skladu s važečim Zakonima u RH. Također, ne garantira se istinitost informacija objavljenih na ovome forumu. Objavljene poruke ne predstavljaju stav održavatelja, vlasnika, administratora i moderatora foruma nego isključivo autora poruke. Kao autor poruke sami snosite moguće posljedice zbog objavljenog sadržaja.

Kao autori poruka, sami ste odgovorni za sadržaj istih. Održavatelji ovog foruma zadržavaju pravo objave Vašeg identiteta ili informacija koje mogu dovesti do razotkrivanja Vašeg identiteta, u slučaju prekršajne ili kaznene prijave od strane službenih tijela RH zbog Vaše aktivnosti na ovom forumu.

Urednici foruma imaju pravo ispravljanja, brisanja i premještanja svake poruke i/ili teme u kojoj se krše pravila foruma ili za koju procjene da je neprimjerena, provokativna prema drugim korisnicima, Forumu ili njima samima. Takve teme imaju pravo i zaključati i/ili brisati. Urednici foruma će u najkracem mogućem roku izbrisati poruke nedopuštenog sadržaja, no treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaku poruku što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan. Stoga ukoliko mislite da neki post treba biti obrisan obavijestite administratora ili moderatore privatnom porukom.

Ukoliko dođe do kršenja pravila foruma, korisnik će biti upozoren od strane urednika foruma. Ukoliko opomenuti korisnik ponovi kršenje pravila, biti će blokiran njegov korisnički racun. Trajanje blokiranja određuju urednici foruma ovisno o težini kršenja pravila. Ukoliko se bilo koja od ovih odluka zloupotrijebi na način da blokirani korisnik otvori novi korisnički račun i ponovno krene u rasprave, blokirati ćemo mogućnost registracije preko javnih e-mail adresa, te ćemo po potrebi obavijestiti ISP-a navedenih korisnika, što može rezultirati gubitkom mogućnosti pristupa Internetu preko njih.

Administrator zadržava pravo da blokira korisnika privremeno ili trajno, u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja, ukoliko procijeni da je integritet foruma ugrožen njegovim ponašanjem.

"SNF" Vam ne može garantirati privatnost osobnih poruka. Stoga je preporucljivo da sve važne poruke razmjenjujete elektroničkom poštom, a ne osobnim porukama. Svakom porukom koju napišete na forumu bilježi se i Vaša IP-adresa osim u za to predviđenim temama koje jamče potpunu aninimnost korisnika.

Također, tehnička izvedba ovog foruma izvodi pohranu odredenih informacija na Vaše racunalo koristeći tzv. kolačiće (cookies), tekstualne datoteke koje sadrže stanovite podatke, kao što je npr. Vaše korisnicko ime i zaporka, u privremenu memoriju Vašeg preglednika.

Lp
admin
Talk About Sound
Posljednja izmjena: 07 Srp 2012 18:25 od admin.
Administrator je zabranio postanje.
 • Stranica:
 • 1
Stranica se generirala za: 0.205 s

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register