Sound News Web - Discovery Of Sound

Sve što ne možete ugurati u postojeće forume, a pričali bi o tome

TEMA: Radio admin MKII

Radio admin MKII 05 Stu 2016 17:33 #12034

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Otišao nam i Kale sa foruma,ionako nas je malo....
Alea iacta est !(DES)
Posljednja izmjena: 05 Stu 2016 17:36 od catalyst.
Administrator je zabranio postanje.

Radio admin MKII 05 Stu 2016 19:59 #12037

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Nisam shvatil da je otisel vec da se pojavil u verziji 2 i na ONOM forumu....
samo glazbu slusam :)

Radio admin MKII 05 Stu 2016 22:27 #12038

• catalyst
  • catalyst's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 5
Meni je jasno zašto-malo razmisli.
Alea iacta est !(DES)

Radio admin MKII 05 Stu 2016 22:42 #12040

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
catalyst wrote:

E, sada si me nasel da moram razmisljat.... :)

Radio admin MKII 06 Stu 2016 09:50 #12042

• soundnewsdino
  • soundnewsdino's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 3
catalyst wrote:

Ne treba mistificirati... :obrva:
U Hrvatskoj jednostavno postoji premali broj zainteresiranih za audio problematiku da bi postojala potreba za dva (ili više) foruma. Audiofil.net postoji duže pa dosta ekipe ide tamo iz navike kao što ljudi idu na kavu po navici u neki kafić. No unatoč tome i taj forum pamti puno bolje dane. Došlo je do zasićenja, sve su teme prožvakane mnogo puta i ljudi još jedino nalaze motiva da se posvade oko kabela. Za sve ostalo nema previše želje. Tako je to...
Naravno da se opća situacija reflektira na ovaj naš i Vaš mali forum. Kada smo osmišljavali stranicu forum je bio zamišljen kao opcija a naglasak je bio na recenzijama, vijestima i najavama. istina, malo smo posustali u zadnje vrijeme (jer su i prihodi interenet stranice pristisnuti općom krizom pali) no trudimo se održati svježinu. U tom smislu možemo najaviti skoru recenziju jedne apsolutne eksluzive!..
Što se foruma tiče on i dalje ostaje na svom mjestu i svatko je dobrodošao na njega a naročito oni koji su pomagali sve ovo vrijeme da isti preživi (Archie, Kale...itd). Samo nastavite...prostor je Vaš. Možda se okolnosti u budućnosti promjene... ;)

Radio admin MKII 06 Stu 2016 10:47 #12043

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
soundnewsdino wrote:
catalyst wrote:

Ne treba mistificirati... :obrva:
U Hrvatskoj jednostavno postoji premali broj zainteresiranih za audio problematiku da bi postojala potreba za dva (ili više) foruma. Audiofil.net postoji duže pa dosta ekipe ide tamo iz navike kao što ljudi idu na kavu po navici u neki kafić. No unatoč tome i taj forum pamti puno bolje dane. Došlo je do zasićenja, sve su teme prožvakane mnogo puta i ljudi još jedino nalaze motiva da se posvade oko kabela. Za sve ostalo nema previše želje. Tako je to...
Naravno da se opća situacija reflektira na ovaj naš i Vaš mali forum. Kada smo osmišljavali stranicu forum je bio zamišljen kao opcija a naglasak je bio na recenzijama, vijestima i najavama. istina, malo smo posustali u zadnje vrijeme (jer su i prihodi interenet stranice pristisnuti općom krizom pali) no trudimo se održati svježinu. U tom smislu možemo najaviti skoru recenziju jedne apsolutne eksluzive!..
Što se foruma tiče on i dalje ostaje na svom mjestu i svatko je dobrodošao na njega a naročito oni koji su pomagali sve ovo vrijeme da isti preživi (Archie, Kale...itd). Samo nastavite...prostor je Vaš. Možda se okolnosti u budućnosti promjene... ;)

:da: :hi:

Radio admin MKII 06 Stu 2016 16:48 #12046

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
:thumbup: :krigla:

Radio admin MKII 06 Stu 2016 18:55 #12047

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Ma ko je otisa? Pa zar bi otisa bez pozdrava? Nije u mojoj prirodi napustiti ugodno drustvo bez pozdrava.

Na Audiofil.net sam se ponovno registrira jer sam imao upita od clanova foruma, koje su mi morali prosljedivati drugi clanovi foruma, pa kazem sto komplicirati, i zato sam se registrira tamo pod novim imenom, ali vidlivo je da sam stari Kale :)
Ovdje sam smanio posjetu, a bogme i pisanje jer jednostavno slabo je forum aktivan, pa mi ispada da sam sebi pisem, no daleko toga da sam odustao, evo upravo sada podmladjujem jednog dobro ocuvanog starca, Sansui Eight!

Radio admin MKII 06 Stu 2016 19:00 #12048

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Eto. :thumbup:
A ti pisi/slikaj i dalje ovdje koliko stignes. Te info uvijek dobro dodu, makar ti i ne odpisemo uvijek :obrva:

Radio admin MKII 02 Sij 2017 22:56 #12294

• Audison
  • Audison's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Administrator
  • Hvala primljenih 5
Godfather of croatian audiophile scene....
Il Commendatore
Stranica se generirala za: 0.234 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register