Sound News Web - Discovery Of Sound

CLASSE DELTA SERIJA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

CLASSE DELTA

rsz series page delta head
Renomirana Kanadska tvrtka ponovo predstavlja svoju seriju Delta. Kažemo ponovo, jer je svojedobno to bilo najavljivano kao izniman projekt, ali zbog poslovnog preustroja, promjene vlasništva došlo do zaustavljanja svih djelatnosti.

 

rsz 1series page delta

Posljedica svega je pregrupiranje odnosno novi život pod kapom kompanije Sound United(Marantz, Denon, Polk Audio, HEOS, Boston Acoustics, Definitive Technology).
Kako stvari stoje na ovogodišnjem sajmu u Munchenu će biti službeno predstavljena serija Delta. Serija Delta se sastoji od pretpojačala pod imenom Delta PRE, mono pojačala pod oznakom Delta MONO i stereo izlaznog pojačala Delta STEREO.

rsz classe delta pre

Delta PRE je stereo pretpojačalo s ugrađenim DAC-om, USB A/B konekcijom AES/EBU priključkom, digitalnim koaksijalnim, optičkim priključkom, XLR, RCA i MM/MC phono priključkom. Između ostaloga, pretpojačalo posjeduje izlazni priključak za subwoofer s regulacijom signala i faznom kontrolom, te tonskom kontrolom i podešavanje frekvencija.Također tu je preklopni modul s HDMI poveznicom za spajanje s AV izvorima. Na prednjoj strani se nalazi zaslon osjetljiv na dodir za jednostavniju svakodnevnu uporabu. Kontrolne aplikacije za iOS i Android uređaje pružaju jednostavnost i fleksibilnost.

rsz classe delta stereoprednja01

Delta STEREO izlazno pojačalo isporučuje 250 watta po kanalu u režimu rada visoke A/B klase i 25 watta u režimu rada A klase. Fizička izrada je izvedena u robusnom aluminijskom kućištu s Navcom izolacijskim nogicama koje podržavaju masu uređaja, te istovremeno apsorbiraju vibracije. Na stražnjoj strani se nalaze Furutech RCA ulazni priključci i Torque Guard terminali za prihvat zvučničkih kabela. Prednjom plohom dominiraju analogni VU metri koji daju dozu elegancije.

 

rsz classe delta mono  velika

Delta MONO je mono pojačalo koje isporučuje snagu od 300 watta u režimu rada visoke A/B klase i 30 watta u režimu rada A klase. Mono pojačalo je izrađeno kao i stereo izvedba u aluminijskom kućištu s Furutech RCA konektorima i Torque Guard terminalima za prihvat zvučničkih kabela, dok na prednjoj strani se nalazi analogni VU metar.
Sve tri komponente će se proizvoditi u tvornici u Japanu !

 

https://classeaudio.com/delta-series/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register