Sound News Web - Discovery Of Sound

Novi zvučnici iz Gallusa

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi zvučnici iz Gallusa

rsz logo head

Slovenska tvrtka GALLUS Audio Technology predstavila je za zadnjem AV showu u Zagrebu svoju novu pristupačniju seriju zvučnika. U seriji Classic nalazimo 3 modela, dva samostojeća (Staccato i Portato) te jedan za smještaj na stalcima (Legato).

rsz speakers gallus staccato n

Najveći model zvučnika Gallus iz serije Classic nosi ime STACCATO. Njegov frekvencijski raspon je od 38 Hz do 22 kHz uz osjetljivost od 92 decibela (1 W/1 m) i nominalnu impedanciju od 8 Ohma. Opremljen je s jednim 25-milimetarskim visokotoncem, dva srednjetonska drajvera od 10 centimetara postavljenim u D'Appolito konfiguraciji te s dva bas drivera od 22,5 centimetara postavljena jedan uz drugog, što osigurava fenomenalan odziv u najnižem dijelu frekvencijskog spektra. Visokotonac je izrađen od tekstilne kupole od 25 mm, neodimijskim magnetom i hladnjakom. Srednjotonci imaju membranu od papira a kod bas jedinica se koristi membrana od polimera i kevlara s jakim magnetima. Visokotonska i srednjetonska sekcija postavljena je u vlastito izolirano kućiste kako bi se postiglo dodatno unapređenje zvučnih karakteristika. Masa zvučnika je 36 kg po komadu.

rsz speakers gallus portato n

Model PORTATO se od većeg modela razlikuje samo po korištenju jednog bas zvučnika manje koji je, kao i kod većeg modela smješten u zatvorenu (kompresijsku kutiju). Osjetljivost zvučnika je 90 dB/1W/1m, impedancija 4 Ohma, preporučljiva pojačala su do 200 W a frekvencijski raspon je 45 Hz do 22 kHz (+- 2 dB). Rezne frekvencije su postavljene na 800 Hz i 3 kHz. masa zvučnika je 30 kg po komadu.

rsz speakers gallus legato n

Za postavljanje na stalke predviđen je najmanji model zvučnika iz serije Gallus Classic pod imenom LEGATO. Ovaj veliki bookshelf konstruiran je kao trosistemac u bandpass kutiji. Sadrži tri zvučničke jedinice. Bas je promjera 14.5 cm i nalazi se unutar kutije u bandpass konfiguraciji. Srednjotonac i visokotonac su u vlastitoj kutiji/komori. Za taj veliki bookshelf je predviđeno veoma veliko i masivno postolje istog tlocrta, zaduženom za umanjenje vibracija i sto veću stabilnost. Proizvođač deklarira frekvencijski raspon od 55 herca do 22 kiloherca, uz osjetljivost od 87 decibela (1 W / 1 m) i nominalnu impedanciju od 4 Ohma.

Po riječima proizvođača sve zvučničke jedinice korištene u seriji Classic su skandinavskog
porijekla i ne mogu se naći u slobodnoj prodaji.

Info: www.gallus-audio.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register