Sound News Web - Discovery Of Sound

SIM AUDIO MOON NEO 230HA D

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SIM AUDIO MOON NEO 230HA D

184 mala

Pojačalo /DSD DAC

Zadnje tri godine smo svjedoci pojave novih uređaja koji kombiniraju najbolje od D/A konvertera i pojačala za slušalice. Zapravo radi se o kombiniranim uređajima koji stvaraju sustav unutar audio sustava.

 

 

 

Pasionirani ljubitelji dobrog zvuka i glazbe ponekad žele osjetiti tu magiju a da pri tom ne koriste cjelokupan audio sustav, za takvo što im je potrebno pojačalo s DAC-om i slušalice dok odabir izvora zvuka može biti nešto poput računala ili mobilnog uređaja. Z atu svrhu je kanadski SIM Audio projektirao svestrano pojačalo za slušalice s ugrađenim DSD DAC-om. Model MOON NEO 230HA D je baziran na vrhunskom modelu MOON NEO 430HA. Fizionomija novog modela stavlja ga u tzv. medium-size klasu ali ugrađena elektronika i performanse u visoku klasu uređaja.

AMOON230HAD 3

MOON NEO 230HA D podržava sve relevantne audio datoteke a to uključuje DSD(DSD64,DSD128,DSD256) kao i visoko rezolutni PCM (Pulse-code modulation). Bogata opremljenost priključcima nudi obradu signala bez obzira dolazi li on s tv prijemnika, računala ili Blu-ray reproduktora. Na stražnjoj strani se nalazi jedan set stereo RCA ulaznih priključaka i dva seta stereo RCA izlaznih priključaka- od toga jedan set je varijabilan dok drugi set je fiksni.

AMOON230HAD 2

Od digitalnih priključaka tu se nalaze dva koaksijalna(S/PDIF),jedan optički (TOSLINK) i jedan USB priključak. Na prednjem panelu se nalazi priključak za slušalice. Uređaj podržava rezoluciju PCM 24BIT/192kHz i 32bit/384kHz za konekciju preko USB-a. Ono što će svaki vlasnik slušalica cijeniti je široki raspon prihvata slušalica s impedancijom od 20-600 Ohma, dok frekventni raspon ide od 5Hz do 100kHz.

184

Info: http://www.simaudio.com/      

 

Više u ovoj kategoriji: « FiiO X7 Technics SL-1200G »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register