Sound News Web - Discovery Of Sound

Accuphase E-270

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Accuphase E-270
Kvaliteta koja traje

e 270 head1
Accuphase E-270 je novo integrirano pojačalo predstavljeno krajem prošle godine na Tokyo hifi showu.

e 270 prednja

Iako ovaj model spada u entry-level kategoriju Accuphase integriraca, kvaliteta izrade i ugrađena elektronika su vrh ponude koju susrećemo kod top modela.Integrirano pojačalo je dizajnirano u paralelnoj push-pull konfiguraciji s tranzistorima visokog izlaznog stupnja. Kako proizvođač navodi kapacitet kondenzatora je uvećan za 35% dok je damping faktor povećan s 200 na 400, što bi u konačnici značilo bolju kontrolu dubokotonskih jedinica kod kompleksnih zvučničkih konstrukcija.Ovo integrirano pojačalo posjeduje mogućnost ugradnje zasebne audio-kartice za gramofonsku sekciju (AD-30) ili D/A konverter (DAC-40).

e270 unutrasnjost
Prednja strana je izrađena u tradicionalnoj Accuphase maniri s analognim VU-metrima, malim metalnim funkcijskim tipkama i rotacionim potenciometrom,stražnja strana obiluje s 6-RCA ulaznih priključaka, 1-set balansiranih ulaznih priključaka, te zaseban set pre-out/main-in priključaka za spajanje na dodatno pojačalo snage.
E-270 isporučuje 90 watta pri impedanciji od 8 Ohma/ 120 watta pri impedanciji od 4 Ohma, dostatno za iole kvalitetno slušanje glazbe.

e 270 straznja
Info: http://www.accuphase.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register