Sound News Web - Discovery Of Sound

Klipsch slušalice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Klipsch slušalice

logo headkl
Legenda Američke audio industrije-Klipsch nastavlja obilježavanje 70 godina postojanja, dizajniranjem i proizvodnjom slušalica.Klipsch nije prva niti jedina zvučnička kompanija koja se okrenula proizvodnji slušalica, svojedobno su Britanski B&W i Francuski Focal pokrenuli proizvodnju slušalica, i to vrlo uspješno.

 

klipsch headphones

Klipsch predstavlja tri modela slušalica s polu-otvorenim dizajnom- HP-1, HP-2 i HP-3. Sva tri modela su izrađena od strojno obrađenog metala, prešanog drveta i ručno obrađene kravlje kože. Modeli dolaze u tri izvedbe: hrast, ebanovina i orah.

CES2017 Klipsch HEADPHONES
Model HP-1 dolazi u žičnoj i bežičnoj varijanti s redukcijom vanjskog šuma, dok preostala dva modela dolaze u žičanoj varijanti.
Model HP-2 posjeduje zvučničku jedinicu od 40 mm koja se prostire do ruba, dok jedinica od 52 mm se nalazi u modelu HP-3. Proizvođač navodi da su slušalice dizajnirane poput zvučnika za maksimalnu reprodukciju zvuka.
Cijena za model HP-1 bit će u rasponu od 300 - 500 dolara ovisno o izvedbi, dok model HP-2 bi koštao 400 dolara a model HP-3 bi koštao 1000 dolara. Oznaka HP znači Heritage Phones.


Info: http://www.klipsch.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register