Sound News Web - Discovery Of Sound

Bang & Olufsen BeoLab 50

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Bang & Olufsen BeoLab 50

 rsz img beolab50 head
San modernih minimalista
Tvrtka Bang&Olufsen je oduvijek bila sinonim za unikatna tehnološka rješenja. Neka od tih tehnoloških rješenja se primjenjuju u auto industriji dok ostala rješenja se koriste za vrhunske kućne audio/video sustave.

rsz screenshot beolab 50

Najnovija ideja je pretočena u obliku BeoLab 50 zvučničkog sustava. Posebnost ovog novog zvučničkog sustava je u tome da se zvučnici mogu dobaviti po komadu ili po paru ovisno o željama korisnika.
Unutar zvučničkog kućišta se nalazi sedam zvučničkih jedinica, a svaku od njih pogoni 300 wattno digitalno pojačalo, tu se nalazi DAC/preamp sekcija koja je kompatibilna s B&O televizorom, telefonom i tabletom. Korisnik ima ovdje na odabir tri varijante ulaznih priključaka: USB(24/192), SPDIF(24/192) i optički ulaz (24/96). Ovaj zvučnički sustav ne treba kabele jer zvučnici među sobom komuniciraju bežično. Da bi ovaj zvučnički sustav pružio svoj optimum u bilo kojoj prostoriji brine se ugrađeni sofisticirani DSP Room Correction system. Posebnu optimizaciju vrši tzv. „digitalna leća" koja se nalazi kod visokotonca. Naime, ona detektira broj slušatelja te time optimizira poziciju za „sweet spot".
Ovaj zvučnički sustav se može povezati s računalom kao izvorom zvuka, ali svaki pojedini zvučnik posjeduje WiSA tehnologiju bežične povezivosti visoke razlučivosti. Razvijen kao standard za visokoučinkovite, bežične surround audio sustave, WiSA nudi lag-free, visoku audio rezoluciju iz kompatibilnih uređaja. To u praksi znači spajanje Blu-ray uređaja koji posjeduje WiSA opciju s BeoLAB 50 sustavom te dobivanje vrhunske reprodukcije bez latencije.
Nastavljajući tradiciju nastojanja da stvori budućnost zvuka, novi BeoLab 50 donosi doista izvanrednu inovativnost i jedinstveni dizajn. Novi aktivni zvučnik nosi konstrukcija od srebrom poliranog aluminija s drvenim letvicama koje prekrivaju površinu. Dostatno za oplemenjivanje svakog interijera. Ukoliko se potencijalni korisnik odluči za klasičan stereo par ovo veselje će ga koštati 38.000 američkih dolara, dok za kupovinu po komadu treba izdvojiti 20.000 američkih dolara. Tko voli nek izvoli..

rsz bangolufsen beolab50
Tehničke natuknice:
Tip: Samostojeći aktivni
Broj jedinica: 7 (1x Visokotonac, 3xSrednjetonca, 3x Dubokotonca)
Broj pojačala: 7 (Bang&Olufsen ICE POWER 300 watt)
DSP : Analog Devices ADSP-21489
Frekvencijski raspon: 15Hz – 43kHz
Bežična povezivost : Da (WiSA)
Masa: 61 kg


Info: https://www.bang-olufsen.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register