Sound News Web - Discovery Of Sound

AK CD-Ripper MKII

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

AK CD-Ripper MKII

rsz screen akcdrippermk2
Prebacivanje sadržaja na dodir gumbom
Znate li što je kubizam ? Kubizam je slikarski pravac koji se najprije javlja u Francuskoj 1907 godine. Prema nekim tumačenjima umjetnosti , svi se oblici iz prirode mogu prikazati osnovnim likovima (kupa, kocka, valjak i kugla). Navedeni umjetnički stil se kasnije odrazio u glazbi, književnosti, kiparstvu i arhitekturi.

rsz 1screen akcdrippermk2 front

Izgleda da je inženjerska ekipa u Astell&Kernu impresionirana ovim umjetničkim pravcem do te mjere da su svoj uređaj za ripanje CD-a dizajnirali prema tom pravcu.
AK CD-Ripper MK II izgleda kao da je sastavljen od više kubističkih formi i segmenata. Šesnaest kocki pravilno poredanih na postolju s unutrašnjim spojnicama i minimalističkim funkcijama odaju nesvakidašnji dizajn audio uređaja, dizajn koji putuje iz jednog vremena u drugo vrijeme. Na prednjem panelu se nalazi slot-utor za ubacivanje CD-a i jedna funkcijska tipka, dok na stražnjoj strani se nalaze dva USB priključka, jedan USB priključak za mrežno napajanje i jedan USB priključak za spajanje na mobilne uređaje kao što je DAP (Digital Audio Player). Kompletno kućište je izrađeno od aluminija s povećanom težinom kako bi se učinkovito ograničile vibracije.

rsz screen povezivost
Uporabne mogućnosti ovog uređaja su vrlo jednostavne. Prije samog ripanja CD-a može se podesiti format datoteke (WAV/FLAC) ili sama brzina kopiranja (normalna, brza, vrlo brza). Ripanje s AK CD-Rippera MK II na primjerice Astell&Kern glazbeni digitalni player je vrlo jednostavno – nakon međusobnog spajanja uređaja potreban je pristup Gracenote poslužiteljima kako bi kopirani materijal imao sliku albuma i popratne podatke. Ako na Gracenote poslužiteljima nisu dostupni metapodaci o glazbenom materijalu, isti se mogu ručno unijeti (žanr, izvođač, godina realizacije na CD formatu). Kako stvari stoje, ovaj uređaj je namijenjen modernim audiofilima (čitaj mobilnoj populaciji) koji žele svoju kućnu glazbenu biblioteku imati dostupnu u svakom trenutku i na svakom mjestu.

rsz screen akcdrippermk2 visekutova
Info: https://us.astellnkern.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register