Sound News Web - Discovery Of Sound

SVS SUBWOOFERI

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SVS subwooferi serije 4000

rsz 4000 series hero reflected head
Kvalitetnih dubokih tonova nikad dosta. Tako bi se moglo reći za proizvode iz tvrtke SVS. Američka kompanija SVS predstavila je tri nova subwoofera serije 4000.

Serija se sastoji od tri modela: model SB-4000 je model sa zatvorenim kućištem, model PB-4000 ima posebne portove dok PC-4000 je model cilindričnog dizajna. Navedeni modeli koriste provjerena rješenja iz SVS 16-Ultra serije.
Napajački sustav serije 4000 i sofisticirani Sledge STA-1200D pojačivački sustav kombiniran s diskretnim MOSFET sklopovima kao i visoka učinkovitost D klase nude precizan rad zvučničkih jedinica, točan frekvencijski odziv za visoko vjerni zvuk. Zvučničke jedinice u subwooferima serije 4000 posjeduju dvostruki sklop feritnog magneta koji teži skoro 40 kg. Zahvaljujući tome moguća je velika magnetna sila na 13,5 inčnim pogonskim jedinicama, ekstremni SPL i radna dugotrajnost. Lagane i čvrste kompozitne jedinice sa staklenim vlaknima mogu pomicati masivne količine zraka za stvaranje taktilne zvučne energije bez distorzije ili gubitka kontrole. Snažno Sledge pojačalo u suradnji s 50 MHz Analog Devices DSP 56-bitnom obradom/filtriranjem besprijekorno i fino kontrolira rad subwoofera. DSP sklop također kroz tzv. „inteligenciju" podešava-optimizira krivulje frekvencijskog odziva, te tu su sofisticirane korisničke kontrole.

rsz pb4000 exploded
Serija 4000 posjeduje praktične kontrole i prilagođene postavke koje su dostupne putem aplikacija DSP Smartphone za subwoofer SVS za Apple i Android uređaje. Aplikacija SVS kontrolira polaritet, dobitak prostora, fazno poravnavanje, glasnoću, parametarske EQ i pohranjuje prilagođenu glazbu, kućno kino i ostale postavke za jednostavno podešavanje jednim dodirom. To je najjednostavniji način za optimizaciju bass odziva ispod granica ljudske sluha s bilo kojeg mjesta u kući. Nema potrebe za potez naprijed-natrag od subwoofera do mjesta slušanja za kalibriranje. Za dodatnu praktičnost, dvosmjerna povratna informacija prikazuje ažuriranja u stvarnom vremenu na sučelju aplikacije i subwoofera, a Bluetooth veza omogućuje prilagodbe kad subwoofer nije na vidiku. Kontrola je također dostupna putem IR daljinskog upravljača i zaslona na prednjoj ploči.

Subwooferi sposobni za takve ekstremne performanse zahtijevaju jednako veliku izvedbu kućišta tako da su serije 4000 s dvostrukom debelom MDF-om oplatom i krutom unutarnjom konstrukcijom za podupiranje pogonske jedinice osigurava akustično inertno okruženje. Izrazito pojačani interni dizajn eliminira šanse za koloriranje ili rezonancu iz kabineta, čak i kada se najdublje niske frekvencije reproduciraju pri referentnim razinama zvučnog tlaka.

rsz 4000 subw
Info: https://www.svsound.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register