Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh XRT2.1K

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)


Novi Američki Div

nanocarbonfibre head
Američka kompanija Mcintosh je poznata po vrhunskoj amplifikaciji, snažnim integriranim pojačalima i mega mono-blokovima. U toj kompaniji su napravili korak dalje. Konstruirali su moćne zvučničke divove pod imenom XRT 2.1 K .

 front nanocarbonfibre
Visoka konstrukcija od 210 cm djeluje impresivno za kategoriju samostojećih zvučnika. Model pod oznakom XRT2.1K je dizajniran u 4-staznoj konstrukciji, te koristi 81 zvučničku jedinicu. Malo ili puno ? Sve to ovisi o rasporedu prema tonskoj skali. A ona izgleda ovako: šest bass jedinica od 203 milimetra, dvije jedinice od 165 mm za pokrivAmerička kompanija Mcintosh je poznata po vrhunskoj amplifikaciji, snažnim integriranim pojačalima i mega mono-blokovima. U toj kompaniji su napravili korak dalje. Konstruirali su moćne zvučničke divove pod imenom XRT 2.1 K .
Visoka konstrukcija od 210 cm djeluje impresivno za kategoriju samostojećih zvučnika. Model pod oznakom XRT2.1K je dizajniran u 4-staznoj konstrukciji, te koristi 81 zvučničku jedinicu. Malo ili puno ? Sve to ovisi o rasporedu prema tonskoj skali. A ona izgleda ovako: šest bass jedinica od 203 milimetra, dvije jedinice od 165 mm za pokrivanje donjeg spektra srednjih tonova, 28 zvučničkih jedinica od 51 mm pokriva gornji dio srednjetonskog spektra, te 45 visokotonskih jedinica od 19 mm za najgornji spektar, za beskompromisnu reprodukciju.
Posebnost ove divovske konstrukcije dolazi u samoj dizajnerskoj izvedbi zvučničkih jedinica. Tako su membrane bass jedinica i tzv. donji srednjotonci sazdane od nanokarbon-fiber vlakana, smješteni su u kućište zvučnika dok tzv. gornji srednjotonci i visokotonske jedinice su sazdane od legure aluminija i magnezija, smješteni su na zasebnoj ploči koja se nalazi s prednje strane zvučnika. Kućište ove konstrukcije je izrađeno od posebne vrste brušenog aluminija s politurom od sedam slojeva sjajne crne boje. Na stražnjoj strani zvučnika kod podnog djela se nalaze masivni zvučnički terminali za prihvat kabela velikog presjeka. Zvučnički terminali omogućuju tri-amping ili tri-wiring povezivanje. McIntosh XRT2.1K može prihvatiti snagu pojačala od 2000 watta. Cijena za američko tržište iznosi 130.000 dolara za par. Tko voli nek izvoli...

rsz xrt21k bocna
Tehničke natuknice:
Tip: 4 stazna konstrukcija
Impedanca: 8 OHma
Osjetljivost: 90dB
Frekvencijski raspon: 12Hz – 45kHz
Skretnica: 150Hz, 450Hz, 2.1kHz

straga terminali
Info: http://www.mcintoshlabs.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register