Sound News Web - Discovery Of Sound

Kii Three BXT

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kii Three BXT

rsz kiithree orange
Nekad jedno predstavljanje nije dovoljno da Vas upozna šira publika.

rsz kiithreebxtsystem

To se slobodno može reći za ekipu iz tvrtke Kii audio. Naime, njima je bilo potrebno predstavljanje u dva navrata kada su u pitanju nova generacija aktivnih samostojećih zvučnika pod imenom Kii Three BXT .
Dosadašnji model Kii Three je napokon dočekao konkretnu nadogradnju u obliku eksternog modula s dodatnim jedinicama i zasebnim postoljem. U praksi to znači da je do nedavno mali zvučnik uz nadogradnju postao rasni samostojeći zvučnik. Uz dodatne zvučničke jedinice tu je i dodatno pojačalo od 2000 watta. Svi priključci se nalaze na dnu kod podstalka. Ugađanje dodatnih jedinica se vrši preko središnjeg DSP-a. Putem programske nadopune „ Kii Control „ se može uporabiti za kontrolu BXT ekstenzije. Kii Three i BXT ekstenzije su dostupni u svim bojama visokog sjaja.
Info: https://hd-multimedia.com

 

Više u ovoj kategoriji: « CAYIN H300 MARANTZ KI RUBY »

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register