Sound News Web - Discovery Of Sound

MCINTOSH STEREO ZABAVA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MTI100
Integrirani gramofon

rsz mti100 anglehead
Gramofon u simbiozi s integriranim pojačalom, lampama, digitalnim sklopom, te sve zajedno u jednom kućištu. Totalna hereza ili pogled prema cjelovitom rješenju za budućnost.

 rsz mti100 vrh
Na prvi pogled, McIntosh MTI100 može izgledati kao da je riječ samo o gramofonu, ali pobliži će pogled otkriti da je zapravo mnogo više. Uistinu jedinstven proizvod, dizajniran je za one koji žele maksimalnu fleksibilnost u svom kućnom audio sustavu, ali ne žele - ili nemaju dovoljno prostora za veliki audio sustav u svom domu. Sa svim ugrađenim mogućnostima povezivanja koje nudi MTI100, može postati središnji dio modernog kućnog audio sustava za moderne stilove života. Jednostavno dodajte omiljene zvučnike po izboru i imat ćete cjelovit audio sustav.

rsz mti100 tubes
Osim gramofona koji  reproducira vinilne ploče od 33-1 / 3 i 45 okretaja u minuti, MTI100 također sadrži pojačalo snage, pretpojačalo s vakuumskom cijevima, patentiranu fono sekciju, RCA dodatni ulazni priključak, digitalni koaksijalni i optički ulaz, Bluetooth prijemnik, izlazni priključak za subwoofer, priključak za slušalice i zvučničke terminale.
Aluminijski tanjur od 3 kg uređaja. nalazi se na vrhu jedinice. Strojno izrađena aluminijska ručka s anti-skating sustavom također se nalazi na samom uređaju. Ispod mehanike se nalazi kombinacija staklenog panela i metalnih ploča. Taj dizajnerski produkt pomaže odupiranju i apsorpciji popratnog šuma koji zna biti rezultat uzrokovan vanjskim vibracijama.
Ploča s na remenskim pogonom, te s ručnom promjenom brzine pokreće se preko sinkronog industrijskog magnetnog AC motora s remenicom s 2 brzine. reprodukcije. MTI100 se isporučuje sa Sumiko Olympia Moving Magnet zvučnicom, čija nadograđena igla i kantileverni sklop omogućuju dinamičnije prianjanje/čitanje i poboljšanu frekvenciju.
Ugrađeno pojačalo klase D koje je deklarirano za 80 watta po kanalu pri impedanciji od 4 Ohma ili 50 watta pri impedanciji od 8 Ohma . Proizvođač tvrdi da je snaga dostatna za pogon stereo zvučnika klasičnog ustroja.

rsz mti100 controlknob
Dvije vakuumske cijevi 12AX7 napajaju glavni dio pretpojačala, dok je odvojeno namjensko fono pretpojačalo smješteno u prilagođeni okvir za zaštitu koji sprječava prodor smetnji ili šuma u signal vinila. Kombinaciji reprodukcije vinilnih ploča pridružuje se moderne digitalne metode u obliku strimanja preko HD Bluetooth 4.2 poveznice. Bluetooth antena smještena na zadnjoj strani uređaja omogućuje optimalan prijem signala Gore navedeni analogni i digitalni priključci omogućuju spajanje s CD playerom, internetskim radio/streamerom i televizorom. Priloženi daljinac omogućuje maksimalan uporabni komfor.

rsz mti100 back straznja

rsz mti100 hero daljinac
Info: https://www.mcintoshlabs.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register