Sound News Web - Discovery Of Sound

LYNGDORF TDAI-1120

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

rsz tdai1120bocna

Lyngdorf TDAI-1120
Danska tvrtka Lyngdorf Audio predstavila je kompaktno integrirano pojačalo s funkcijom strimanja koje koristi funkcionalnu jednostavnost besplatne aplikacije.

rsz tdai1120 prdnja
Model integriranog pojačala TDAI-1120 dizajnom odskače od konkurencije, što po vizualnom identitetu, što po tehničkoj opremljenosti. Pojačalo isporučuje snagu od 2x60 watta pri impedanciji od 8ohma, te dvostruko više pri impedanciji od 4ohma. Pojačalo posjeduje patentirani sustav RoomPerfect kojim se mjeri frekvencijski odziv prostorije i automatski vrši kompenzacija akustičnih anomalija, sve uz priloženi mikrofon.
Lyngdorf TDAI-1120 podržava striming AirPlay2, Bluetooth povezivost, Chromecast servisne usluge, reprodukcija internetskog radija vTuner, te servis Spotify. Ugrađeni softverski sustav omogućuje kompatibilnost s Roon Music Managementom kao i reprodukciju raznih audio datoteka s lokalnih računalnih i mrežnih sustava.
Opremljenost/povezivost je vrlo jednostavna i skromna. Tako tu nalazimo koaksijalni i optički digitalni ulazni priključak koji podržavaju zapis rezolucije 24bit/96kHz i 24bit/192kHz, HDMI(ARC) poveznicu za spajanje s televizorom. Od analognih priključaka, ovdje se nalazi jedan set Phono RCA priključaka za spajanje na gramofon, te jedan klasični RCA priključak za ostale izvore zvuka. Za mrežno i računalno povezivanje tu je jedan LAN priključak i jedan USB priključak. Ovim uređajem se može komunicirati preko posebnih Lyngdorf aplikacija koje su dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Cijena i dostupnost su nepoznati.

rsz tdai1120straznja
https://lyngdorf.com/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register