Sound News Web - Discovery Of Sound

Pogodnosti za članove SNW

Pozdrav svima i dobrodošli na Sound News Besplatni mali oglasnik!

Pošto ste sve o samom unošenju oglasa već saznali na stranici Kako koristiti oglasnik, željeli bismo vas uponati sa pogodnostima koje SNW Besplatni mali oglasnik nudi svim sadašnjim i budućim članovima naših Foruma:

Iako je oglasnik i dalje javan i otvoren za korištenje svim posjetiteljima SNW portala, SNW Besplatni mali oglasnik nudi niz interaktivnih opcija koje su namijenjene kao dodatna pogodnost za registrirane oglašivaće i registrirane korisnike. Jedna od najzanimljivijih je svakako MOJ MENI. "MOJ MENI" možete vidjeti svaki puta kada dođete na stranice oglasnika, a njegova osnovna svrha su dvije jednostavne ali moćne i praktične mogućnosti koje olakšavanju navigaciju članovima:

1. MOJI OGLASI - ovdje možete voditi preciznu evidenciju svih vaših oglasa. Jednim klikom dolazite do preglednika svih oglasa koje ste objavili kao aktivni član te u svakom trenutku možete vidjeti niz korisnih informacija od broja pregleda vaših oglasa do mogućnosti samostalnog uklanjanja i/ili uređivanja oglasa.

2. OMILJENI OGLASI - prilikom pregleda oglasa, oglase od interesa možete pohraniti kao "OMILJENE" klikom na link "DODAJ U OMILJENE" pored naslova oglasa. Ovdje možete pregledavati sve oglase koje ste dodali u omiljene kako biste jednostavnije filtrirali ciljanu skpinu oglasa.

 

**Ostale pogodnosti**

Naravno, priča ne završava ovdje. Registrirani korisnici prilikom pregleda oglasa dobivaju i mogućnost slanja izravnog upita oglašivaću* te prijavu zloupotrebe oglasnika. Obje opcije javljaju se kao ikone prilikom pregleda sadržaja oglasa!

*Slanje izravnog upita oglašivaču korištenjem linka "KONTAKTIRAJ OGLAŠIVAČA" mogu koristiti svi registrirani korisnici za kontaktiranje registriranih oglašivača putem emaila.

 

Kako koristiti ove pogodnosti? Jednostavno! Dovoljno je učlaniti se na naše Forume i prilikom davanja i/ili pregledavanja oglasnika biti prijavljen na forumu! Kao što znate, registracija je i korištenje svih ovih usluga su potpuno besplatne, zahtijevaju dvije minute Vašeg vremena, a dobivate niz mogućnosti tj. pogodnosti koje niti jedan drugi specijalizirani HiFi oglasnik ne nudi... a možda se i vi pronađete u nekoj od interesantnih forumskih rasprava i pridružite se našoj maloj ali odabranoj zajednici odličnih forumaša  ;)

 

Zahvaljujemo Vam na vremenu koje ste proveli za informiranje o svim prednostima koje SNW Besplatni mali oglasnik nudi te se nadamo kako ćete jednako tako i uživati u vremenu provedenom u korištenju naše aplikacije za oglašavanje.

 

Srdačan pozdrav!

SNW administracija

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register