Sound News Web - Discovery Of Sound

Chord Company - Sarsen

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Chord Company - Sarsen

rsz chordsarsen head

Nakon nedavnog lansiranja modela -Crimson, Cobra i Cameleon stiže ulazni model vrhunske kvalitete pod nazivom Sarsen.

 

 

rsz chord sarsen n

Zvučnički kabel Sarsen će se prodavati po cijeni od 8 funti po metru. Novi model zvučničkog kabela nije vizuelno upečatljiv ali je sonično privlačan. U njegovoj izradi je korištena standardna Chordova tehnologija. Bazu kabela tvore male bakrene žice, struktura kabela je veoma fleksibilna te omogućuje uporabnost u mnogim audio aplikacijama. Sarsen je neka vrsta mješavine materijala, promjer je manji od 4 milimetra, vodiči su građeni u tzv. multistrand varijanti, a vanjski plašt je izveden od PVC materijala.

 

Chord:

Kompanija Chord bavi se projektiranjem i proizvodnjom kabela za hi-fi sustave i sutave kućnog kina od 1985 godine. Tvrtka je smještena u Wiltshireu-U.K. U kompaniji su svjesni važnosti kvalitetenog povezivanja među uređajima ali važnosti što precizinijeg prenosa signala. Kabeli su bitan dio sustava i nije sasvim svejedno kakva je konfiguracija i dizajn potreban za optimizaciju sustava. Chord kabeli su dizajnirani kako bi se smanjili učinci smetnji na protok signala. Tvrtka proizvodi neke od najboljih kabela vrhunskog dizajna po pristupačnim cijenama. Znanje i strast su pokretaći Chordove inženjerske ekipe.

 

Info: www.chord.co.uk

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register