Sound News Web - Discovery Of Sound

VPI CLIFFWOOD

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

VPI Cliffwood

rsz vpi cliffwood head
Dobar dan. Želite vrhunski gramofon iz američke produkcije, da košta ispod 1000 dolara, ali da posjeduje high-end karakteristike?! Nema problema.

VPI je lansirao model Cliffwood.

rsz vpi cliffwood bighead
Kako proizvođač navodi, Cliffwood koštat će ispod 1000 dolara. Gramofon je smješten u robusnom kućištu koje dolazi u finišu – Crnog Tartufa. Tanjur je sazdan od aluminija, gramofonska ručka je strojno izrađena kombinacija od aluminija i gume, dok pogonski motor od 600RPM-a posjeduje remenicu s dvije brzine.
VPI Cliffwood dolazi sa zvučnicom iz produkcije Grado- model green. Dosadašnja praksa je pokazala da suradnja između ove dvije američke kompanije je pun pogodak. Po neslužbenim najavama postoji mogućnost dodatne nadogradnje na kućište, no za sada nema specificiranih pojedinosti. VPI Cliffwood će se prodavati na američkom tržištu za cca 900 dolara, početkom kolovoza, dok za ostala tržišta nema informacija.

rsz vpi cliffwood bocna
https://www.youtube.com/watch?v=KXlZleN7cpo

rsz vpi cliffwood straga

Info: http://www.vpiindustries.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register