Sound News Web - Discovery Of Sound

Oppo PM-1 Planar-Magnetostatske slušalice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Oppo PM-1 Planar-Magnetostatske slušalice

rsz oppo pm1 head

Jedno od najvećih iznenađenja na CanJam&RMAF 2013 sajmu je bilo prestavljanje Oppo PM-1 Planar-Magnetostatskih slušlica.

 

rsz oppopm1 headphones n

Za one neupućene-tvrtka Oppo je stekla slavu sa vrhunskim Blu- ray i univerzalnim playerima, a njihovi uređaji imaju najbolji odnos uloženo/dobiveno.

Oppo će pokušati zaraditi ista prizanjnja i na polju slušalica, što je veoma pohvalno za vou kompaniju. Doduše tehnologija kod izrade planar-magnetostatskih slušalica nije baš posve jednostavna, a i izrada pratećih pojačala zahtjeva sasvim drugačiji pristup u odnosu na pojačla za dinamičke slušalice. Potpresjednik kompanije i voditelj razvoja u Oppo-u gdin.Jason Liao je zainteresiranim korisnicima na sajmu pružio mogućnost isporbavanja tofg modela kako bi saznao prve dojmove i eventulno krenuo u korekcije kod novog proizvoda. Veoma pohvalno. Cijena i dostupnost modela PM-1 je trenutno nepoznata.

 

D.B.

Info: www.canjam.org

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register