Sound News Web - Discovery Of Sound

MHA50 prijenosno dekodersko pojačalo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MHA50 prijenosno dekodersko pojačalo
Vrhunski zvuk u pokretu

rsz xl mha50 black head
Želite vrhunski zvuk s potpisom ? Može ! McIntosh misli na Vas. Iz američke legendarne kompanije stiže vijest koja će obradovati publiku koja preferira zvuk u pokretu, te koja je spremna platiti cijenu za svoj užitak.

 rsz xl mha50 gornji
Gotovo svatko tko posjeduje pametni telefon i slušalice preferira slušati glazbu u pokretu. No, većina pametnih telefona ne daje adekvatne sonične performanse, pa moderna populacija traži raznolika rješenja. Ručno prijenosno dekodersko pojačalo MHA50 može učiniti slušanje glazbe kao nesvakidašnji događaj.
MHA50 posjeduje žičanu i bežičnu povezivost s Apple ® iOS i Android OTG1 uređaje, kao i za Mac® i Windows® računala. Također se može bežično povezati s ovim uređajima putem Bluetooth® 4.1 pomoću aptX ™ tehnologije koja osigurava najvišu moguću kvalitetu zvuka putem Bluetootha.
Unutar uređaja se nalazi 32bitni DAC visoke učinkovitosti koji dekodira glazbene datoteke iz gotovo svih digitalnih izvora.
MHA50 podržava 32- / 192kHz hi-res audio, DSD64, DSD128, DSD256, DXD352.8, DXD384 datoteke i asinkroni USB audio. Njegova solidna 3.000 mAh punjiva baterija omogućuje do 6 sati reprodukcije na jednom punjenju kada je spojen na izvorni uređaj putem Bluetootha; reprodukcija može trajati još dulje tijekom korištenja žičanih veza.
U usporedbi s pametnim telefonima, MHA50 je kompaktan i lagan za jednostavnu prenosivost s vitkom kutijom koja se udobno uklapa u ruku ili džep. Njegov elegantan dizajn ima staklenu prednju ploču s kontrolnim gumbom osjetljivim na dodir, inspiriran klasičnim gumbima koji se nalaze na bezbrojnim McIntosh pojačalima, pretpojačalima i drugim proizvodima. Uređaj je napravljen prvenstveno od izdržljivog ekstrudiranog aluminijuma koji također ima neke svojstvene značajke zaštite od buke kako bi se spriječio vanjski upliv.
Dvije postavke omogućuju MHA50 da radi sa svim vrstama slušalica od malih in-rear modela do velikih studijskih modela.On može pogoniti slušalice s impedancom u rasponu od 8 – 600 Ohma. Ugrađeni modul Headphone Crossfeed Director (HXD) donosi dodatnu dimenziju glazbenom zapisu, te se može jednostavno uključiti ili isključiti, ovisno o željama korisnika. MHA50 je toliko svestran uređaj da može poslužiti kao desktop DAC.
MHA50 dolazi s luksuznom kožnom torbicom, kabelom Lightning - USB-A za Apple uređaje, USB mikro-B na USB mikro-B kabel za Android uređaje i USB micro-B na USB-A kabel za Mac i Windows računala. Uključen je i zidni punjač s utičnicom i adapterom za Europu i Japan. Cijena za ovo prijenosno pojačalo je trenutno nepoznata.

rsz xl mha50 dodatnaoprema
Info: http://www.mcintoshlabs.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register