Sound News Web - Discovery Of Sound

Kimber Axios USB kabel

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kimber Axios USB kabel
USB kabeli za moderne audio sustave

rsz axios kimberusb2 head
Audio kabeli su se nekada dijelili na stereo interkonekte, zvučničke kabele i na digitalne kabele.

rsz axios kimberusb2 main

Vremena su se promijenila do te mjere da u današnjim audio sustavima postoje audio USB kabeli koji mogu zamijeniti analogne i digitalne stereo kabele. Zvuči kao hereza, blasfemija ? Ne, hereza i blasfemija se odnosi na nepoznavanje novih okolnosti (te okolnosti traju dobrih 6 godina).
U pogonima tvrtke Kimber Kable se izrađuju Axios USB kabeli revizije 2.0 .
Axios USB kabel 2.0 je dizajniran od temelja, odražavajući "posebnu pažnju i pažnju posvećenu zaštiti podataka i vodiča snage", tako tvrde u kompaniji.
24AWG podatkovni kabeli su zaštićeni neovisno o mrežama, s posrebrenim bakrenim štitom koji pokriva 95% kabela koji je unutar USB konektora spojen s unutarnjim mehaničkim prigušivačem i srebrom dopiranim vodljivim epoksidom.

Vodovi se sastoje od osam žica koje su tkane tako da eliminiraju vanjske smetnje.
Dizajn i konstrukcija omogućuju korištenje u dužinama do 6 metara, gdje je većina USB kabela ograničena na maksimalnu dužinu od 5 metara. Izrada svakog Axios USB kabela traje puna dva dana(ručna izrada). USB konektori mogu biti tipa: A , B, A-Micro B, A-C ili C-C. Konfiguracija veze se specificira unutar trenutka naručivanja, ovisno o željama kupaca.

rsz axios kimberusb2 drugi
Info: https://axios.kimber.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register