Sound News Web - Discovery Of Sound

Meridian Ultra DAC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Meridian Ultra DAC

Ultra-DAC-Gallery-Image-3-730x529 mala

Novi standard by Meridian

Britanski Meridian spada u proizvođače čiji uređaji se ne mijenjaju gotovo 10 godina, nego se samo proizvodni portfelj dodatno proširuje. Novi dio tog portfelja zove se Ultra DAC.

 

 

Ultra DAC je plod višegodišnjeg istraživanja i razvoja na polju digitalne tehnologije. Fizička kontura je preuzeta iz serije 808 Signature Reference. Unutar te konture se nalaze Dual Mono DAC kartice modularnog ustroja s višestrukim stabiliziranim napajanjem i tiskanom pločicom sazdanom iz više slojeva.

Ultra-DAC-Gallery-Image-4-730x529

Implementirani DAC podržava MQA Limited Hierarchical Converter Technology, tehnološki skup višestrukih pretvornika u svrhu povećanja vremenske rezolucije s paralelnim smanjenjem šuma i greške u kvantizaciji. Osim navedenog ovaj DAC posjeduje mogućnost odabira jednog od 3 filtera za povećanje brzine uzorkovanja prilikom reprodukcije zvuka s izvora uzorkovanja od 44kHz ili 48kHz. Uz to dolazi posebno dizajniran generator takta koji postiže nisko podrhtavanje signala (jitter). Uglavnom ovdje ništa nije prepušteno slučaju.

Ultra-DAC-Gallery-Image-5-730x529

Ultra DAC podržava 24bit/384kHz rezoluciju, kao i reprodukciju formata tipa DSD64,DSD128 (DoP),DXD i MQA. Opremljenost je na visokoj razini. Na prenjem panelu se nalazi statički LCD zaslon visoke čitljivosti i niske razine električnog šuma.Na stražnjoj strani se nalaze : 1xUSB, 2xTOSLINK,2xSPDIF,2xAES3 XLR,2xBNC,1xEthernet konekcija, 2xRCA izlazni priključci, 2xXLR izlazni priključci, te set Meridian Speakerlink za spajanja na aktivne Meridian zvučnike.

Ultra-DAC-Gallery-Image-3-730x529

Meridian Ultra DAC dolazi u sjajnom crnom finišu i koštat će 15.000 funti, za izvedbu u drugoj boji potrebna je posebna nadoplata u okviru tzv. Meridian Select usluge.

Info : https://www.meridian-audio.com/

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register