Sound News Web - Discovery Of Sound

Thorens lansirao seriju 900

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)


Nova serija gramofona iz Thorensa

 rsz td905 head
Usprkos žestokim previranjima na nemirnom tržištu gramofona, Thorens uspijeva zadržati svoju poziciju, te pokreće sasvim novu liniju gramofonskih integracija.

rsz thorens td907

Švicarski renomirani proizvođač lansirao je seriju 900 koja bi trebala biti svojevrsni homage klasičnim modelima iz perioda 1960/70 tih godina prošlog stoljeća.

rsz 1td905 black
Novi asortiman kombinira moderan i retro izgled, koristi nove materijale, te novu arhitekturu . Nove bitne stavke se odnose na novi zaštitni poklopac, te novu sub-šasiju ispod tanjura. Novi modeli imaju sličan izgled ovjesnog mehanizma, a dizajn je koncipiran na tzv. stiskanju/redukciji dolaznih vibracija u svrhu postizanja najbolje moguće kvalitete zvuka. Novi gramofoni su izrađeni od Tricom, aluminijskog/POM kompozitnog materijala s odličnim svojstvima prigušenja i visoke krutosti. Pogonski motor je montiran direktno u prigušenu sub-šasiju kako bi se smanjile vibracije, dok potporanj je prebačen preko mehanizma za precizni remen. Ovjes je obješen s tri konusne opruge, koje se mogu podesiti u svrhu stvaranja balansirane napetosti. Implementirani ležaj je optimiziran za glatku vrtnju, sazdan je od sinterirane bronce s Teflonskim potisnim jastukom. Ugrađena čelična osovina ima nisko ali stalno trenje, dajući motoru jednolično opterećenje.

rsz td903 back
Serija 900 se sastoji od tri modela : TD907, TD905 i TD903. Svi navedeni modeli koriste ručku TP92

rsz td907 tp92
Info: http://www.thorens.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register