Sound News Web - Discovery Of Sound

VINCENT KHV-200

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vincent predstavlja novo-hibridno pojačalo za slušalice. To je plod nastao zbog sve veće potražnje za iole kvalitetnijim pojačalima za slušalice jer u zadnje vrijeme se drastično povećao broj ljubitelja slušalica.

 
Tehnologija u pojačalu za slušalice KHV-200 dizajnirana je na takav način da bi trebala moći kontrolirati gotovo sve dostupne slušalice s najvišom kvalitetom zvuka. Također se može prilagoditi različitim modelima pomoću posebnog prekidača (-8 dB / o dB). Uz uobičajeni priključak od 6,3 mm, uređaj ima i 4-pinski XLR priključak. To znači da se i najkvalitetnijim slušalicama može upravljati na KHV-200. Cijena I dostupnost kod domaćeg uvoznika su nepoznati.
Tehničke natuknice:
Frekventni raspon: 20 Hz - 20 kHz
Signal/šum: > 95 dB
Ulazna impedanca: 33 kOhm
Ulazi: 2 x Stereo RCA
Izlazi: 1 x Stereo RCA (PRE OUT), 1 x Stereo RCA (REC OUT), 1x6,3mm, 1x XLR(4PIN)
Cijevi: 2 x E180F/6SCH9P, 1 x ECC82


https://www.vincent-tac.de/

 

Više u ovoj kategoriji: « KEF KC62 Subwoofer

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register