Sound News Web - Discovery Of Sound

Burmester 175

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Burmester 175

rsz burmester tt head
Na netom završenom high-end sajmu u Munchenu mnogi su imali priliku vidjeti nove perjanice etabliranih proizvođača audio/video elektronike, promociju no-name proizvođača koji su došli s cijenama koje su izazivale čuđenje, te nove audio uratke koji su obilježavali velike jubileje.

Njemački Burmester je kompanija koja je prvenstveno poznata po iznimnom industrijskom dizajnu solid-state pojačala i zvučnika. Za svoju proslavu 40-godina postojanja, kompanija je predstavila gramofon vlastite izrade.

rsz burmester175 complete
Burmester 175 je plod vlastitog inženjeringa. Svakom detalju je pridodana posebna pažnja. Tako je kućište napravljeno od metala, transportni tanjur je sazdan od sendvič-konstrukcije u kombinaciji mesinga i aluminija, robusno i masivno. Ekipa u Burmesteru ništa ne prepušta slučaju, tako je ovaj gramofon dampiran posebnom vrstom bitumenske mase, kao protu-rezonantna izvedba. Gramofon posjeduje ručku od 9 inča, koja je napravljena od kombinacije karbona i aluminija, dok su njeni ležajevi sazdani od keramike i čelika. Implementirana zvučnica šalje signal do ugrađenog phono pretpojačala koje je utemeljeno na modelu Burmester 100.Za pogon ovog uređaja koriste se četiri motora koji su sinkronizirani da rade zajedno, sve u svrhu postizanja ujednačene brzine kao i samog starta. Dakle , ništa nije prepušteno slučaju. Motori su smješteni oko podstavka koji drži četiri remena. Gramofon je smješten na tri magnetski izolirane noge, dok njegova masa iznosi nemalih 60 kg. Cijena ovog modela iznosi 30.000 eura.

rsz burmester tonearm

rsz burmester frontplate
Info: https://www.burmester.de

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register