Sound News Web - Discovery Of Sound

Grado PS2000e slušalice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Grado PS2000e slušalice

4E-PS2000e-3
Američki Grado je sa svojim gramofonskim zvučnicama i slušalicama dugo prisutan na našem tržištu. Autor ovih redaka je imao priliku osjetiti sonične kvalitete slušalica na jednom hifi showu. Grado slušalice imaju prepoznatljiv dizajn , kako zvučni tako i estetski. Ovaj potonji više podsjeća na slušalice koje su koristili njemački tenkisti za vrijeme 2-svjetskog rata. No, da se okrenemo budućnosti.

 rsz grado ps2000e big
Iza renomirane američke kompanije stiže najava novog top modela. Proizvođač navodi da je na razvoj novih slušalica potrošen period više od dvije godine. Model PS2000e su naglavne slušalice s ručno izrezbarenom unutrašnjom komorom od drva jabuke presvučeno s dimljenim kromiranim finišem. Novi model posjeduje širi kožni remen koji bi trebao nuditi bolju udobnost korištenja prilikom dužeg slušanja. Inženjerska ekipa iz Grad-a tvrdi „Drvo nije samo za estetsko pokazivanje, dok metalna legura uklanja zvonjavu i ostala izobličenja „ .
Nova zvučna jedinica smanjuje koloraciju signala, što je do sada bilo neprikladno za kvalitetu reprodukcije. Tri generacije obitelji Grado je radilo na novom dizajnu. Tvrtka je redizajnirala geometriju dijafragme kako bi se preciznije prenio glazbeni signal. Također je razvijen novi prednji poklopac i prečkice za zvučničku jedinicu. Hibridno kućište omogućuje zvučničkoj jedinici nesmetan rad, te pomaže kod eliminacije izobličenja.
Model slušalica Grado PS2000e je dostupan za američko tržište po cijeni od 2.700 dolara, dok za europsko tržište nema konkretnih podataka.


Tehničke natuknice :
Tip jedinice: Dinamička
Princip rada: Otvoreni tip
Frekvencijski raspon: 5 – 50.000 Hz
SPL 1mW : 99.8 dB
Nominalna impedanca : 32 Ohma


Info: http://www.gradolabs.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register