Sound News Web - Discovery Of Sound

Technics SU-G30

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Technics SU-G30 Mrežno pojačalo

rsz technics sug30 head
Iz Technicsa stiže novo integrirano pojačalo s ugrađenim mrežnim reproduktorom.Ono je namijenjeno za novu generaciju korisnika.

 rsz technics sug30
Ovdje je korištena ideja iz referentne klase, pa tako proizvođač navodi:" SU-G30 pruža beskompromisnu kvalitetu zvuka za novu generaciju korisnika, novo iskustvo slušanja. Dizajniran je za reprodukciju prirodnih i suptilnih nijansi glazbe, SU-G30 izvrsno se snalazi s digitalnim i analognim izvorima zvuka".
Objašnjenja idu dalje u smjeru: " Da je Jitter glavni uzrok izobličenja u digitalnim sustavima, a uzrokovan je pogrešnim mjerenjem unutar glavnih satova koji se koriste u digitalnoj pretvorbi. Kako bi se uklonila degradacija uzrokovana tzv. podrhtavanjem, SU-G30 koristi vlastiti krug smanjenja jittera, u svrhu smanjenja jittera kroz cijelo frekvencijsko područje. JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) radni sklop koji funkcionira s novom razvijenom modulacijom širine impulsa (PWM), te koji optimizira brzinu oblikovanja šuma, stupanj i broj rekvantizacije, kako bi konvertirao visoko-rezolutne signale u PWM bez bilo kakve degradacije dinamičkog raspona".
Novo pojačalo je opremljeno visoko-učinkovitim i brzim Gan FET (galijev nitrid) pogonski stupanj koji posjeduje mogućnost skraćivanja prijenosa signala, zahvaljujući konstrukciji pojačala s jednom push-pull konfiguracijom. SU-G30 LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) optimizira impulsni odziv i koristi obradu korekcije. Također ovdje se nalazi hibridno napajanje koje reducira tzv.preklopni šum(switching noise) uz zadržavanje napajanja. Pojačalo je smješteno u kompaktno aluminijsko kućište, s USB konekcijom, priključkom za slušalice i malim zaslonom smještenim na desnoj strani prednje plohe. Pojačalo SU-G30 podržava Bluetooth aptx povezivost, te podržava reprodukciju MQA (Master Quality Authenticated) koja omogućuje reprodukciju MQA datoteka. Cijena za europsko tržište iznosi 2.999 eura.

rsz technics sug30 bocna
Info: www.technics.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register