Sound News Web - Discovery Of Sound

Boulder 1110 stereo pretpojačalo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Boulder 1110 stereo pretpojačalo

rsz boulder1110preamp
Američki Boulder Amplifiers predstavlja model 1110 Stereo pretpojačala, drugi proizvod kao dodatak nedavno pokrenutoj seriji 1100.

 rsz boulder1110pre bok
Serija 1100 je Boulderova linija proizvoda smještena na srednjoj razini i postiže izuzetne performanse kroz novu tehnologiju, no uspijeva smanjiti veličinu i cijenu u odnosu na seriju 2100. Serija 1100 predstavlja značajan napredak u odnosu na prethodnu seriju 1000. Za kvalitetu zvuka vršena su velika poboljšanja korištenjem boljeg toplinskog upravljanja, topologije sklopova, upravljanja, i spuštanja statičkog šuma. Povećana upotreba površinske montaže PCB tehnologije, proizvedene na Boulderovim strojevima za proizvodnju SMD i peći, također je donijela poboljšanja u kašnjenju propagacije, parazitskom kapacitetu i uklanjanju induktivnosti olova u odabranim krugovima. Također nudi poboljšanja kvalitete i dosljednosti pojedinačnih jedinica uz dodatnu korist dugoročne pouzdanosti.
Pretpojačalo posjeduje pet kompleta uravnoteženih ulaznih linijskih priključaka (XLR), kao i par pomoćnih izlaznih priključaka. Za kontrolu glasnoće kod modela1110 je zadužena nova generacija Boulderova CMOS-sklopa koja se aktivira po koracima. Ovaj podesivi sklop je prilagođen na bazi modela iz serije 3010, te je potpuno balansiran kako bi se smanjio šum, povećala razlučivost. On se može programirati za razne opcije, uključujući korak za razlučivost, početnu razinu, maksimalnu izlaznu razinu i skalu volumena. Osim navedenog, novo pretpojačalo posjeduje 64-bitni medijski procesor ARM (Advanced RISC Machine) za sve kontrolne funkcije, uključujući upravljanje paljenjem/gašenjem, odabir ulaza i korisničko sučelje, obavijest o grešci. Također procesor omogućuje komunikaciju s kontrolnim sustavima kao što su Savant ili Crestron.
Fizički izgled pretpojačala na sebi nosi sliku topografske karte Planine Flagstaff, dok srednjim djelom prednje plohe dominira LCD zaslon u boji. Taj zaslon prikazuje sve relevantne informacije i trenutne funkcije uređaja.

rsz boulder1110pre straga
Info: http://boulderamp.com/


SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register