Sound News Web - Discovery Of Sound

Luxman L-509X

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Luxman L-509X

rsz luxman l509x front head
Novi Luxman integrirac
Japanska audio legenda ima novog asa u integriranom pojačalu.

 rsz luxman509 prednja
L-509X je 120 wattno stereo integrirano pojačalo s režimo rada u A/B klasi, koristi high-end rješenja koja dolaze iz pretpojačala C-900u i stereo pojačala snage M-700u.
On ima veliki (600VA) napajački transformator i opremljen je s MM/MC fono sekcijom. Novo integrirano pojačalo posjeduje 4 RCA i dva XLR ulazna priključka, te tu je 6.3 mm priključak za slušalice. Jedan od najstarijih proizvođača i dalje drži do svojeg tradicionalnog vanjskog izgleda a on se manifestira u obliku aluminijskog kućišta, bijelih centralnih panela prednje plohe i VU metara. Pojačalo dolazi s aluminijskim daljinskim upravljačem koji može poslužiti za kontrolu upravljanja kompatibilnim playerima istoimenog proizvođača.

rsz luxman l509x unutrasnjost
Info: http://www.luxman.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register