Sound News Web - Discovery Of Sound

NOVI CHORD DAC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Chord Qutest DAC

rsz qutest head1
Qutest je najnovija evolucija Chordovog najpristupačnijeg DAC-a i izravna zamjena za 2Qute.

 rsz qutestfront1
Qutest koristi istu DAC arhitekturu, softversko kodiranje, filtere za oblikovanje frekvencije i kontrolu odabira ulaza kao nagrađivani Hugo 2 , ali tu je pojačalo za slušalice i punjive Lio-on baterije.
Dakle, Qutest je dizajniran isključivo kao veza između digitalnog izvora i pojačala, a ne kao pojačalo za slušalice.
Qutest koristi implementiranu tehnologiju konverzije digitalno-analogne tehnologije FPGA (Field Programmable Gate Array). Kao rezultat toga, u Chordu tvrde da su dobiveni rezultati postignuti u točnosti vremena, smanjenju šuma i dinamičkom rasponu iznad Qute2 kojeg zamjenjuje.
Dvostruki koaksijalni ulazi podržavaju 24-bit / 384 kHz PCM i DSD128 datoteke, dok je njegov jedinstveni galvanski izolirani USB ulaz tipa B za PCM i DSD512 od 32 bit / 768 kHz.
Optički ulaz može obraditi PCM datoteke do 24bit / 192kHz. Posljednje, ali ne manje važno, su par RCA izlaznih priključaka
Qutestov novi čvrsti aluminijski sklop ima veću masu od prethodnika i, u tipičnom Chord modu, kontrolne kuglice DAC-a za filtre i odabir unosa razlikuju se različitim bojama, ovisno o učestalosti datoteke reprodukcije i filtra koji se koristi.
Cijena i dostupnost uskoro će biti poznati.

rsz qutest  connectivity1
https://chordelectronics.co.uk/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register