Sound News Web - Discovery Of Sound

NOVI AKTIVNI SUSTAV

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Aktivni Bryston sustav

rsz screen bax1
Bryston je predstavio svoju liniju aktivnih zvučničkih sustava.

 

rsz screen brystonactive

Linija se sastoji od tri modela: Model T Active, Midi T Active i Mini T Active. Svi oni su usklađeni s DSP aktivnom skretnicom i Cubed serijom pojačala.
Uz navedeno tu su dva nova modela pojačala: 3-kanalno 21B3 i 6-kanalno 24B3 ,posebno dizajnirani za Bryston aktivne zvučničke sustave.
U središtu svakog Bryston Active sustava je BAX-1 skretnica, koja sadrži kompanijin softver za svaki model aktivnog zvučnika.
BAX-1 prima analogni audio signal punog raspona iz pretpojačala i izvodi ga kroz trostaznu skretnicu uz popratnu funkciju korekcije rada zvučničke jedinice za svaki kanal, također uz primjenu odabranog filtera, naravno za kreiranje odziva u bass području. Nakon toga se signal šalje prema svakom kanalu pojačala. U kompaniji tvrde da je BAX-1 krucijalni dio aktivnog sustava.
Za pogon par aktivnih Bryston zvučnika potrebna su dva 21B3 pojačala. Kako proizvođač navodi model 24B3 pojačala ima manju ukupnu snagu u odnosu na par 21B53. Njegove mogućnosti su pogodne za sustave: Middle T Active i Mini T Active. Pojačala dolaze u crnoj i srebrnoj izvedbi s 20-godišnjim jamstvom.
Zvučnik Model T Active je trostazna konstrukcija koja se sastoji od tri dubokotonske jedinice od 203mm, dva srednjetonske jedinice od 133mm i dva visokotonca od 25mm.
Model Middle T Active je također trostazna konstrukcija visoka 1m, a sastoji se od dvije dubokotonske jedinice 203mm, jedne srednjetonske jedinice 133mm i jednog visokotonca 25mm.
Model Mini T Active je mali zvučnik za smještaj na policu ili na stalak, visok je svega 57cm. Unutar njega se nalazi jedna dubokotonska jedinica od 203mm, srednjetonac od 133mm i visokotonac od 25mm. Sve zvučničke konstrukcije dolaze u izvedbi: Black Ash, Natural Cherry i Boston Cherry.
Cijene i dostupnost aktivnih sustava uskoro će biti poznati.

rsz scree brystonactivesys
http://www.bryston.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register