Sound News Web - Discovery Of Sound

PARASOUND HALO JC5 POWER AMP

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Parasound Halo JC 5 stereo pojačalo

rsz jc5 high angle black head
Parasound je najavio novi dodatak Halo seriji. Stereo pojačalo JC 5, koje stiže u lipnju, dizajnirano je da sve što ljudi vole u mono bloku Halo JC 1 dobiju u jednom kompaktnom kućištu.

 rsz 1jc5 high angle black
Tijekom godina mono-blok JC1 je dobio mnoštvo priznanja i nagrada, što ga čini mjerilom za vrijednost i performanse. U međuvremenu su korisnici poželjeli beskompromisno pojačalo u stereo izvedbi. Model JC 5 s imenom Curl je svojevrsni destilat dva mono bloka JC 1 u zajedničkom kućištu i atraktivnoj cijeni (5995 dolara +porez ). JC 5 je tzv. high-bias A/AB dizajn koji omogućuje 12 watta po kanalu čiste A klase, dok klasa AB ide sve do 400 watta po kanalu pri impedanciji od 8 Ohma. Ugrađeni oklopljeni 1.7 kVA transformator i zasebne sekcije napajanja za svaki kanal omogućuju nesmetan rad sa svim zvučničkim konstrukcijama. Proizvođač navodi da pojačalo može raditi veoma stabilno sa zvučničkim konstrukcijama čija impedancija pleše do 1.5Ω, što će cijeniti vlasnici kompleksnih višestaznih zvučničkih konstrukcija. Pojačalo posjeduje zasebnu regulaciju ulaznog signala za svaki kanal, te mogućnost premošćenja stereo pojačala u snažni mono blok. Od priključaka tu se nalaze Neutrik XLR priključci, RCA konekcija i višestupanjski zvučnički terminali. Pojačalo će dolaziti u srebrnoj i crnoj izvedbi.

rsz jc5 interior1
Tehničke natuknice :
Tip: Stereo pojačalo snage
Snaga (watt) : 400/600
Impedancija : 8/4
Mono izvedba (watt) : 1200
Frekventni raspon: 5Hz – 100kHz
Signal/šum : 116 dB
Dimenzije: 50.8cmx 44.8cmx 19.7cm (DxŠxV)
Masa: 35kg

rsz jc5 rear black12
Info: http://www.parasound.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register