Sound News Web - Discovery Of Sound

The Only One

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DANISH AUDIO DESIGN INTERNATIONAL

rsz theonlyone head
The only one
Kreirati nešto novo u audio industriji je veoma teško, prvenstveno zbog toga što stvarnih tehnoloških noviteta nema već određeno vrijeme. Naime, današnje tržište je bogato prerađenim i premodificiranim dizajnima poznatih proizvođača tako da razlike postoje samo u kozmetičkom smislu. No, kada se neka kompanija odlučio da izvuče maksimum iz postojeće tehnologije/topologije onda to vrijedi pažnje.

rsz the only one interior

Mala Danska kompanija je nedavno na sajmu SAIV 2018- Shangai (Kina) prezentirala sustav složen od vlastitih zvučničkih konstrukcija pogonjenih vlastitom elektronikom. Posebnu je pažnju imalo stereo pojačalo snage od 2x800 watta pri impedanciji od 8 Ohma u režimu rada visoke A/B klase, mase cca 375 kg. Stereo pojačalo pod imenom -The Only one -svojim izgledom, gabaritima i specifikacijom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kako proizvođač navodi, pojačalo je plod ručnog rada u malim serijama, korišteni su najbolji elektronički dijelovi. Moćno izlazno pojačalo posjeduje dvije napajačke faze, DC i AC stupnjeve, što osigurava nesmetan rad bez šumova i smetnji , bez obzira na kojoj razini glasnoće radi.
Za ovakvu snagu je napravljeno napajanje od nemalih 7 Kw, nemale mase od 100kg.Unutrašnji dio pojačala je prevučen bakrenim premazom od 6mm i MU metalom, tako da nikada neće biti vruć ili poremećen vanjskim signalima. Vanjski dio kućišta se sastoji od 20 i 30 milimetarskih aluminijskih blokova dizajniranih kao zasebne skupine blokova. Opremljenost konekcijama je na visokoj razini, tako se tu nalaze : 2 seta zlatnih RCA priključaka i dva seta XLR (balansiranih) priključaka, dvostruki setovi pozlaćenih terminala za prihvat zvučničkih kabela velikog presjeka.

rsz 1theonlyone real
Tehničke natuknice:
Tip: Stereo pojačalo snage
Snaga (watt) : 800/1600
Impedancija: 8/4
Frekventni raspon: 0 Hz – 500kHz
Signal/šum: 120 dB
Dimenzije: 83cmx 48cmx 83cm (DxŠxV)
Masa: 375kg


Info: http://www.dadbluecat.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register