Sound News Web - Discovery Of Sound

MARANTZ KI RUBY

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MARANTZ KI RUBY

rsz marantz ki ruby head
Obljetnice su super stvar kada se želi promovirati uspješan proizvod u nečiju čast. Marantz i Ken Ishiwata žive zajedno dobrih 40 godina.

rsz 1marantz ki rubybocno

Dizajner i inovator Ken Ishiwata je podario mnoštvo zanimljivih rješenja. Teško da se može pretjerivati kada se govori o Ishiwatinom značenju za Marantz.
Za ovu prigodu je predstavljen stereo set pod imenom KI RUBY. Set se sastoji od SA-KI SACD playera s USB ulazom, DSD konverterom i podrškom za formate visoke rezolucije (PCM/DXD, 32bit/384kHz). Drugi dio seta je stereo integrirano pojačalo PM-KI RUBY s ulaznim priključcima za MM i MC zvučnicu, snagom od 100 wata po kanalu na 8 Ohma odnosno 200 wata po kanalu na 4Ohma. Oba uređaja dolaze s novim komponentama, filterima i rješenjima koja proizlaze iz high-end modela PM-10 i SA-10. KI RUBY uređaji dolaze s Kenovim potpisom urezanim pri vrhu poklopca, a tu se nalazi i maleni rubin umontiran u poklopac. Novi uređaji bit će dostupni u crnoj i šampanj izvedbi.

rsz marantz ki ruby

Neslužbeno saznajemo da će se na tržištu pojaviti ove jeseni.

rsz marantzsaki rubyblack
Info: https://www.marantz.nl

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register