Sound News Web - Discovery Of Sound

YAMAHA GT-5000

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

YAMAHA GT-5000

rsz gt5000 head
Japanska Analogna Renesansa
Referirajući se na gramofone iz zlatnog doba Hi-Fi-ja, GT-5000 dolazi kao odgovor na svoju baštinu.

rsz gt5000 profil
Model GT-5000 koristi kratku, ravnu ručku vrhunske krutosti, kao i ravnotežu mase i mehanike što u konačnici rezultira poboljšanom sljedivosti.

rsz gt5000 rucka

Prilagođeni pogonski mehanizam remena smanjuje utjecaj kretanja motora i isključuje kontrolu povratne veze za otvoreni, precizni i glatki zvuk. Izvorni GT koncept koristi unutarnju masu za sprečavanje povratne kontrole. To je isto napravljeno na GT-5000, gdje negira kontrolu povratne veze kroz remenski pogon. Za daljnji stupanj povećanja stabilnosti i performansi zadužen je masivni aluminijski tanjur težine 5kg. Gramofonska integracija GT-5000 smještena je na masivno kućište koje je izvedeno u luksuznoj crnoj piano verziji. Za izvanrednu čvrstoću i stabilnost ovog dizajna služe posebno dizajnirane masivne noge – koje se izrađuju po narudžbi. Yamaha dokazuje da usprkos velikoj ekspanziji jakih digitalnih uređaja, nisu odustali od klasične analogne izvedbe. Po neslužbenim saznanjima ovaj gramofon bi se mogao pojaviti na europskom tržištu početkom iduće godine , projekciona cijena se kreće oko 5000 eura.

rsz gt5000 rementrans
Info: https://europe.yamaha.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register