Sound News Web - Discovery Of Sound

Desktop sustav by Naim

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Desktop sustav by Naim


Ukoliko nemate previše prostora a želite sistem visoke kvalitete izrade i reprodukcije, britanski Naim nudi soluciju u vidu novih mini-komponenti sa oznakama DAC-V1 i NAP 100.

Ukoliko nemate previše prostora a želite sistem visoke kvalitete izrade i reprodukcije, britanski Naim nudi soluciju u vidu novih mini-komponenti sa oznakama DAC-V1 i NAP 100.  Predstavljeni na ovogodišnjem CES sajmu, novi modeli su u pogledu dizajna izrađeni isto kao poznati Naim uređaji shoebox formata – UnitiServe, UnitiQute i dr. DAC-V1 predstavlja D/A konverter i digitalno pretpojačalo u jednom kućištu, a opremljen je sa dva optička, dva koaksijalna i jednim BNC ulaznim priključkom kao i USB priključkom za asinhronu vezu sa računalom.


Pored RCA analognog izlaza, na zadnjem panelu se nalazi i DIN, neizbježan kada je ovaj proizvođač u pitanju.

Za D/A konverziju je upotrebljen Burr-Brown PCM 1791A, a podržani su formati do 192 kHz/24-bita preko digitalnih, odnosno do 384 kHz/24-bita preko USB ulaza. Proizvođač navodi da je interno pretpojačalo za slušalice izvedeno u A klasi, što pretvara DAC-V1 u vrhunski head-amp. Drugi uređaj, NAP 100, predstavlja izlazno pojačalo snage 50 watta po kanalu (na 8 ohma), sa dual-mono topologijom baziranom na daleko skupljem modelu SuperUniti. Najavljene cijene na britanskom tržištu iznose 1.250 funti za DAC-V1 i 650 funti za NAP 100.

 

Info: www.audiodream.hr www.hi-files.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register